Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Retournering

Je kunt het spel binnen 30 dagen retourneren (verzending op eigen kosten). Het spel moet ongebruikt zijn in de originele verpakking. Na deze termijn kunnen we geen geld teruggeven. Ook geven we geen geld terug als het product is uitgepakt. Om je retourzending te kunnen verwerken, hebben we de factuur nodig.

Terugbetaling

Op het moment dat we jouw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we je een bevestiging via e-mail sturen. We informeren je over mogelijke terugbetaling. Als de retourzending volledig is, zullen we overgaan tot terugbetaling in een aantal dagen.

Geen terugbetaling ontvangen?

Als je de terugbetaling niet hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening. Het kan even duren voordat de betaling is verwerkt. Mocht de terugbetaling na een aantal dagen nog niet zichtbaar zijn, neem dan contact met ons op via e-mail.

Beschadiging

Is het spel dat door ons is opgestuurd beschadigd, dan ontvang je een nieuw exemplaar. Neem hiervoor contact op via e-mail en vermeld hierbij je factuurnummer.

Retourzending

Je kunt een ongebruikt spel dat je terug wilt sturen opsturen naar: Project Prikkeldraad, Oostgaag 35c, 3155 CE Maasland (let op: verzending op eigen kosten). Eventueel eerder betaalde verzendkosten worden niet vergoed.

Heb je vragen?

Je kunt altijd contact opnemen via e-mail.